Nu har jag bokat en resa online och man får ju hoppas att det blev rätt nu men det verkar vara ett bra bokningssystem i alla fall men jag blir ju lite orolig när jag ska resa för man vill ju inte att det ska bli några komplikationer när man åker utomlands. Hur som helst så hittade jag en väldigt bra resa och hotellet var jätte fint och låg precis vid stranden och det tycker jag är viktigt för jag tycker nämligen om att bada i havet och sen är det ju mysigt med havsutsikt också. Det var inte så farligt dyrt heller även om hotellet var fyrastjärnigt och jag blir lite förvånad över att det är så himla billigt med charterresor för det fanns väldigt billiga resor om man inte har några krav på hotellstandarden men det har jag för jag vill gärna bo på ett lyxigt hotell med all inclusive för det är trevligt tycker jag.