Jag har mottagit ett guldbrev, ganska oväntat får jag väl ändå lov att säga. Har läste en hel del på http://säljguld.se om just guld. Visst hade jag mycket väl kunnat föreställa mig att så skulle ske förr eller senare. Men jag var ändå relativt säker på att det skulle bli ett rejält mycket senare, flera år längre fram till och med. Nu vill jag på en gång här klargöra att det på intet sätt är så att jag klagar. Nej, jag känner mig faktiskt ganska stolt och ärad etc. etc. I och för sig kan man ju fråga sig varför jag nu gör det. Det är ju inte direkt så att jag uträttat något särskilt på senare tid som är värt en utmärkelse av det här slaget. Kanske är det så att jag har missförstått hela upplägget här och det hela handlar om betydligt enklare och mer vardagsnära saker än vad hittills trott. Det går förmodligen inte att utesluta helt i det här skedet.